Dongguan Chengji Hardware Products Co.,Ltd.

Om os

dongguan Chengji Hardware Products Co, Ltd blev grundlagt i 2003, indførelsen af ​​et komplet sæt Taiwan udstyr, with udvikling, produktion, salg som en af ​​virksomhederne. mainly engageret i sko, tasker, zink legering Die-casting dekoration spænde, kobber, iron og aluminium stansning spænde, plast dekoration spænde osv. Virksomheden har en stærk og rig teknisk, og med a gruppe af høj-quality, erfarne og teknisk ingeniør team. Produktstrategien holder sig til at spille et højt-tech-mærke, følg Verdensudviklingen for at give brugerne fremragende produkter og entusiastisk service, og i henhold til kundekrav Iværksætterisk design og produktion.

den forretningspolitik for"striving For markedet med ærlig service, baserer sig på markedet med kvalitetsstyring, der fører markedet med kontinuerlig innovation, har vundet vores kunders støtte og tillid."

our Development er uadskillelig fra støtte og tillid til Nye og gamle kunder. Vores firma vil bruge mere professionel teknologi, bedre kvalitetsprodukter til at sætte pris påthe flertal af kunder to støtte og tillid, varmt velkommen kunder til at kalde bogstaver til forespørgsel!

our mission: baseret på den indenlandske, vender mod World

hour kerneværdier:

FOR Kunder: Kvalitetoriented, Kunde-oriented, Kundeservice, Planlægning og Innovation-

FOR Medarbejdere: En person orienteret, Respekt for menneskeheden, gensidig kærlighed, vellykket team

for land: kvalitetstjeneste, førstclass ydelser, til civilisationen af ​​samfundet, harmonisk udvikling-

our mål: kundetilfredshed er vores evigt mål.


Forespørgsel

Forespørgsel