Dongguan Chengji Hardware Products Co.,Ltd.

Bagage Hardware Production Process

Slip tid: 2021-09-03 09:20:26  Hits: 7

1. Først og fremmest er etnyt produkt til fabrikanten' s hånd at gøre formen, produktionen af ​​formen er megetnøgle, et produkt til producenten' s hånd er den første betingelse for Fabrikanten at vide, hvordan man laver støbeformen, fordi ikke forstår produktionen af ​​formen, kan ikke afgøre, om du skal gøre dette produkt.

2. Det andet trin er at sætte DIE-casting-produkterne i dysen-casting machine die casting maskine tonnage, almindeligt bagage hardware tilbehør anvendes generelt 25 tonnage af die casting maskine, med en dør-casting machine har også stor dygtighed i godt produkt, det afhænger af undertrykkelsen af ​​maskinens dygtighed, at sprængened på maskinen for at styre trykket,når trykproduktet der vil være meget burr, er også meget krævende, trykket er meget For lille produktoverfladen vises potholes , overfladen af ​​produktet vil ikke være glat, så trykmasteren skal styre maskinen for at afspille et godt produkt! produktet vil blive brudt efter det kommer ud.

3. Indtast den tredje polering, dette er bagage hardware tilbehør produkter et af de vigtigste trin i produktionsprocessen, som kvinder' s smykker, skinnende lyse glat på grund af stærkt poleret brænde, og derefter galvanisere til at udarbejde sådan en Skinnende, bagage hardware tilbehør Denne linje faktisk engelsk, med smykker hardware produkter, som en masse produktionsprocessen er den samme proces, så For at gørenoget skinnende og glat er at polere det.

4. Det fjerde trin er at sætte produktet på posen så til jiaopisk tråd, jerntråd på den jiaopiske er måden at bruge Die Casting Die Casting, der bruges til at være tre tons slagpresse, for at bruge maskinboringsrigge til at trykkened, Ved hjælp af alle disse rigge og fremskridt med videnskab og teknologi ændres produktionsværktøjer også! There er også et link ernogle af skruerne, så for at trykke på et skruehul ud, her bruges til at trykke på et skruehul ud af tappemaskinen.

5. Master afhænger her af elektroplating galvaniseringsteknologi, for at vaske sulfatprodukt urenhed, så gør Sidste gang til produkterne af den bronze, det er at gøre, gør det så tyk som muligt, og derefter ind i den elektroplerende elektroplating-elektropletteringstid er for lang i cylinder ikke for kort, så mere ikke linje, plating finish et produkt trækkes fra hylder efter pakke sendt til kunden&39; s hånd.#

Tidligere: No

Næste: Bagage Hardware Classification